Marion de Bruin

Ik wil me even voorstellen voor de mensen die mij niet kennen.Ik ben Marion de Bruijn woon 47 jaar in Luyksgestel. Mijn vader kocht een ouwe smidse en is daar een garage bedrijf begonnen. Wij waren de 2de nieuwe mensen die in dit dorp kwamen wonen. Nu is ons dorp mee gegaan met de tijd en is het zeer goed vertoeven in dit mooie dorp.

Ik ben getrouwd met Cor Putman we hebben 6 kinderen en 5 kleinkinderen ons 11 tal is compleet en hopelijk komen er nog wat reserve spelers bij.Mijn beroep is Taxi chauffeur bij Connexxion waar ik ben begonnen op mijn 60ste jaar en gevraagd ben door Connexxion om daar te komen werken omdat ik een ervaren kinder begeleidster was voor de gemeente Bergeijk om kinderen te begeleiden in een grote reis bus heen en weer naar de Zonnewijzer waar elke dag kinderen naar bijzonder onderwijs gebracht werden. Er zaten 44 kinderen in met allerhande beperkingen die ik nu weer zie werken en leren binnen bedrijven in Bergeijk.

Mijn opleiding heb ik gehad bij de academie van Connexxion en het ROC van Twente waar ik mijn diploma glansrijk heb kunnen halen. Mijn ervaring met ouderen, kinderen, vluchtelingen en mensen met een beperking maken het zo bijzonder om in de Dorpsraad te gaan en zeker in het kader van de participatie wet is het een uitdaging voor mij.Ik hoop dus ook van harte dat ik iets zal kunnen betekenen.

Ik sta altijd open voor een gesprek of andere vragen. Binnen ons dorp is er veel meer dan u denkt en er is altijd een weg om u te kunnen verwijzen of helpen om naar de juiste instanties.

Groetjes Marion de Bruijn