Gerry van Rooij

Ik ben geboren op 13 maart 1966 in Luyksgestel en ben daar nog steeds woonachtig op de Ganzevoet 9, gelegen in een fantastische, rustige en kindvriendelijke buurt.

Sinds 1994 ben ik getrouwd met Edith Borrenbergs. Ook zij is geboren en getogen in Luyksgestel. Na de MAVO en MEAO ben ik in het leger gegaan (dienstplicht) en daarna ben ik gaan werken. Nu werk ik alweer 16 jaar bij Bouwbedrijf Burgmans BV in Bergeijk als calculator. In mijn vrije tijd wil ik graag wandelen in de natuur in Luyksgestel en omstreken.

Wij hebben 2 zonen, Job (2000) en Tijn (2004). Beiden zijn actief lid bij voetbalvereniging de Raven. Bij de Raven doe ik ook vrijwilligerswerk.

gerryvanrooij

In de dorpsraad heb ik de clusters ‘sport en verenigingen’ en ‘bouw’ toegewezen gekregen. Als je bovenstaande leest zijn dit logische clusters voor mij, waar ik gevoel bij heb en waar ik me volledig voor wil inzetten. Dus, als je vragen hebt inzake deze clusters, kun je bij mij terecht.